Tex Yer Temizleme Maddesi 30kg

Tex Yer Temizleme Maddesi , silinebilir sert tüm zeminler için uygun temizleme ve bakım maddesidir. Mutfak eşyaları, ocak, buzdolabı, kapı, pencere çerçeveleri, banyo küvetleri, lavabolar, cam, ayna, fayanslar, yer karoları, cilalı yüzeyler, cam eşya, kristal vb. yüzeylerin temizlenmesinde etkilidir.

Stok kodu: GT.10289 Kategoriler:


* Firmanıza özel en düşük fiyatlarla teklif almak için butona tıklayarak formu doldurduğunuzda, satış temsilcilerimiz sizinle irtibata geçecektir.

Açıklama

Tex Yer Temizleme Maddesi , silinebilir sert tüm zeminler için uygun temizleme ve bakım maddesidir. Mutfak eşyaları, ocak, buzdolabı, kapı, pencere çerçeveleri, banyo küvetleri, lavabolar, cam, ayna, fayanslar, yer karoları, cilalı yüzeyler, cam eşya, kristal vb. yüzeylerin temizlenmesinde etkilidir. TSE ve ISO-9001 kalite sertifikasyonlarına sahiptir.

Genel Özellikler

  • Mutfak eşyaları, ocak, buzdolabı, kapı, pencere çerçeveleri, banyo küvetleri, lavabolar, cam, ayna, vb. yüzeyler. Cilalı yüzeyler, cam eşya, kristal vb. fayanslar, yer karoları gibi yüzeyleri temizlemek için kullanılır.

Kullanım Talimatı

  • Yarım kova (5 lt.) suya yarım çay bardağı TEX ilave edin.
  • İnatçı Leke ve Kirlerin Temizlenmesi İçin Sulandırmadan ıslak bir bezin üzerine TEX’i dökün. Silerek temizleyin. Cilalı ve boyalı yüzeylerde TEX’i sulandırarak kullanın.

Depolama

  • Oda sıcaklığında ağzı kapalı olarak muhafaza edilir.

Ambalaj: 30kg
Koli içi Adet: 1

Ek bilgi

Ağırlık32 kg
Marka

Ürün Kategorisi

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Tex Yer Temizleme Maddesi 30kg” için yorum yapan ilk kişi siz olun