Calgonit Finish Bulaşık Makinesi Temizleyici 250gr

Finish Makine Temizleyici, bulaşık makinenizi temizler, derinlemesine temizlik ve bakım sağlar. Kirli bir bulaşık makinesi size aradığınız ışıltıyı veremeyebilir. Makinenizin filtre, su pervanesi, su boruları, gider gibi görünmeyen ama önemli parçalarında yağ ve kireç birikimi olabilir. Finish Makine Temizleyici makinenizin tüm önemli ve gizli kısımlarını temizleyerek makinenizin performansını korurken, kötü kokuları önlemeye yardımcı olur.

Stok kodu: BM.10010 Kategoriler:


* Firmanıza özel en düşük fiyatlarla teklif almak için butona tıklayarak formu doldurduğunuzda, satış temsilcilerimiz sizinle irtibata geçecektir.

Açıklama

Finish Makine Temizleyici, bulaşık makinenizi temizler, derinlemesine temizlik ve bakım sağlar. Kirli bir bulaşık makinesi size aradığınız ışıltıyı veremeyebilir. Makinenizin filtre, su pervanesi, su boruları, gider gibi görünmeyen ama önemli parçalarında yağ ve kireç birikimi olabilir. Finish Makine Temizleyici makinenizin tüm önemli ve gizli kısımlarını temizleyerek makinenizin performansını korurken, kötü kokuları önlemeye yardımcı olur. Limon özelliği ile ekstra ferah bir koku verir. Temiz bir bulaşık makinesi temiz bulaşıklar demek! Daha iyi bir bulaşık makinesi performansı için Finish katkı maddelerini Finish çok fonksiyonlu deterjanları ile kullanın.

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Marka: Calgonit Finish
  • Tür: Bulaşık Makinesi Temizleyici
  • Gramaj: 250gr
  • Koli içi Adet: 12

 

Ek bilgi

Ağırlık10 kg
Marka

Ürün Kategorisi

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Calgonit Finish Bulaşık Makinesi Temizleyici 250gr” için yorum yapan ilk kişi siz olun